שכיחת נטילת גלולה-מבקשת תשובה באופן דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 09:18 | מאת: לימור

אני בת 26 אמא לשתי ילדים. נוטלת גלולות הרמונט כבר במשך 7חד'. מקפידה לקחת כל יום באותה שעה-19.30 נוטלת שתי חפיסות ברצף ואז מפסיקה לשבוע. עד היום הכל היה בסדר-אתמול בערב שכחתי לקחת את הגלולה וזכרתי הבוקר -כלומרלאחר 13.5 ש' ולקחתי את הגלולה מייד.אני היום 13 ימים מאז תחילת הווסת כלומר בשבוע השני של החפיסה. העיניין הוא שאנחנו זוג חרדי ומחר אני אמורה ליטבול במיקווה כלומר גם לקיים יחסי מין ואין באפשרותינו להשתמש בקונדום. אני צריכה לדעת באופן דחוף האם במצב שלי יש סיכוי להכנס להריון ומה כן אני יכולה לעשות כדי למנוע אותו?

04/01/2006 | 09:48 | מאת: שירה

04/01/2006 | 11:45 | מאת: לימור

התשובה שלך לא עזרה לי בהרבה ידועה לי האפשרות -לשאול את הרופא אך רציתי לשמוע את דעתיך. האם מספיק שלקחתי גלולה אחת או שעליי לקחת שתי גלולות? תעני בבקשה לשאלותתי? אני נורא לחוצה!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו