קצת מתביישת...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/01/2006 | 11:15 | מאת: אני

אני וחברי כבר 3 שנים ביחד ואנחנו נהנים מיחסי מין טובים, אך הבעיה איתי שאינני מגיעה לאורגזמה, כל פעם שאני מתחילה ל"התחמם" ואני חושבת שעוד מעט זה יגיע זה פשוט "בורח" לי, אני די מתוסכלת מזה, ואז פשוט אני "מתייבשת" למטה. ואז אני הולכת למקלחת ושם אני מאוננת עם זרם מים ומגיעה לאורגזמה. אני רוצה להגיע לאורגזמה עם החבר שלי ולא מצליחה....מה אפשר עוד לעשות?

03/01/2006 | 11:23 | מאת: אני- המשך קצר

בכל תשובותייך אמרת שצריך להדריך את בן זוגי לפי הצרכים שלי- אין להשוות בין זרם המים החזק בדגדגן לבין ידו הענוגה. מחדירה אני יודעת שלא אצליח לגמור, אנו מקיימים גם מין אורלי וגם בו אינני מצליחה להגיע לאורגזמה. אשמח לשמוע טיפים טובים ממך...

03/01/2006 | 18:20 | מאת: רוני

אכן בן זוג צריך לקבל הכוונה ממך לגבי הנקודות המגרות אותך על מנת להגיע לסיפוק הרבה נשים לא מגיעות לסיפוק מחדירה בלבד חשוב להאריך במשחק המקדים ואז תגיעי רטובה ומוכנה יותר תוכלי להעזר בספרים הבאים: "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו