סרוגייט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/01/2006 | 21:13 | מאת: מאנייי

הי שירה, אשמח לתגובתך על הודעתי הקודמת. חיכיתי לה מאוד. תודה

03/01/2006 | 08:45 | מאת: שירה

בוקר אור מאניי הסיבה שלא עניתי לשאלתך היא כי ראיתי שהקדימו אותי וסיפקו לך קישור ממצה ביותר על הנושא של שאלתך, עם תשובות לכל הנקודות שהעלית. אין לי מידע נוסף על התחום, אבל אם תשימי לב, בתחתית הכתבה בקישור יש לך הפניה לאתר "מיניות" אליו את יכולה לפנות כדי לקבל פרטים נוספים. אם שאלתך רצינית, נראה לי שכדאי שתשימי לב שאת טוענת שבגלל שאת מאוד אוהבת מין ואינך רוצה להדחיק את הדחף אלא לבטא אותו -את שוקלת עבודה כסרוגייט. ובכן, אני לא רואה הרבה קשר בין השניים. אם את אוהבת הרבה מין ולא רוצה להדחיק את הדחף הזה - ארגני את חייך כך שיכילו הרבה מין מספק עבורך, אם זה במסגרת מערכת יחסים זוגית מונוגמית או אם זה באמצעות "סטוצים" או כל דבר אחר. עבודתה של הסרוגייט (בעיניי לפחות) מושתתת בראש ובראשונה על הרצון לעזור לאדם במצוקה נפשית-גופנית. המפגשים עם הסרוגייט לא מתמצים במשגל וזהו, אלא ההיפך הוא הנכון - יחסי המין עצמם על פי רוב מגיעים רק במפגשים האחרונים, ועד לאותו רגע מתמקדים ביצירת/שיפור היכולות החברתיות של המטופל, יצירת אינטימיות, קירבה רגשית, יצירת *קשר* זוגי בין שני בני אדם. אם מין מעניין אותך, נראה לי שאת הולכת בכיוון הלא נכון, כי קיים סיכוי גדול יותר שתגיעי למיטה מהר הרבה יותר עם בן זוג שתמצאי בפאב ביום שישי בלילה, מאשר עם מטופל שנזקק לעזרתה של סרוגייט... לסיכום, נראה לי שהתפיסה שלך את תפקידה של הסרוגייט הוא שונה מאשר במציאות, אני חושבת שמבחינתך התפקיד נתפס כפתרון אידיאלי לאישה שמעוניינת במין בכמות רבה ואני לא חושבת שזו אכן הגדרת התפקיד של סרוגייט. המשיכי את הבירורים שלך, ובדקי האם זה מתאים לך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו