לא מגיעה לאורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/01/2006 | 21:19 | מאת: נועה

אני בת עשרים ומקיימת יחסי מין כבר כ-3 שנים, מעולם לא הגעתי לאורגזמה, לא בקיום יחסי מין ולא באוננות, ורציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את המצב..

02/01/2006 | 08:34 | מאת: שירה

בוקר טוב נועה האופציות שלך הן למעשה שתיים: או לנסות טיפול מקצועי בעזרת סקסולוג/ית, או לנסות לפתור את הנושא בעצמך בעזרת ספרות מתאימה. מצרפת לך קישור לספר שניתן לרכישה דרך האינטרנט, שמדבר בדיוק על הנושא שהעלית: http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו