גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/01/2006 | 16:14 | מאת: גילי

שלום רב, שאלתי אליכם, אני מתחילה להשתמש בגלולות מינולט. אני מבינה שיש ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור. ממתי אם כן, בטוח לקיים יחסי מין בהסתמך על השפעת הגלולות? מיד או שמא יש לחכות פרק זמן מסויים עד שניתן יהיה לומר בודאות כי אני מוגנת מפני הריון לא רצוי. תודה מראש!

01/01/2006 | 16:30 | מאת: שירה

גילי, למיטב ידיעתי את מוגנת מהיום הראשון שאת לוקחת את הגלולות (אם את לוקחת אותן מהיום הראשון למחזור ומקפידה לא לשכוח אף אחת) אבל בהנחה שקיבלת את הגלולות מרופא (ולא מחברה או משכנה) - נראה לי סביר שכאשר את מתחילה לקחת גלולות עליך לקבל הסבר מפורט ממי שרושם לך אותן. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו