כאבים בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/01/2006 | 13:02 | מאת: גלי

שלום לכם אני בת 31 התחלתי לקיים יחסי מין לפני שנה וחצי בערך (לאחר נישואי) כל פעם שיש חדירה זה כואב לי ולאחר מכן שורף לי בנרתיק חשוב לי לציין שניסיתי כבר לשים גל להרטיב את המקום וזה לא עזר בכל הפעמים האחרונות שקיימנו יחסים בעלי דאג להביאני לאורגזמה קודם ורק לאחר מכן שאני ממש רטובה לחדור גם זה לא עוזר בבקשה תעזרו לי אני ממש מיואשת

01/01/2006 | 16:15 | מאת: שירה

הי גלי ראשית, ברכותיי על ההריון. אין מניעה להשתמש בג'ל על בסיס מים בזמן ההריון אבל לגבי חומרים אחרים תצטרכי להתייעץ עם רופא הנשים שלך כמובן. הייתי מציעה לך לשתף את רופא הנשים שלך בבעיה, כי הוא הכתובת ההגיונית הראשונה עבור בעיות מסוג זה, ועליו לבדוק האם אין מדובר במשהו גופני שניתן לפתור בדרך רפואית כלשהי. שווה לנסות תנוחות שונות כדי לבדוק האם התנוחה משפיעה על מידת הכאב (אם למשל, תהיי מעליו - תהיה לך שליטה טובה יותר על הכיוון, על הקצב ועל עומק החדירה, ויתכן שתרגישי טוב יותר גם גופנית וגם נפשית). יש נשים שדווקא לאחר אורגזמה מרגישות כאבים בחדירה או לא נהנות מהחדירה, לכן הייתי מציעה לך דווקא לנסות חדירה לפני שאת מגיעה לאורגזמה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו