נפילת מתח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/01/2006 | 10:33 | מאת: ט.מ.

שלום שירה! זה שוב אני מלפני שבועיים - עם התיאור של כוס המים שנשפכת. זוכרת? חברתי ואני קראנו את תשובותייך ודיברנו בנושא. הגענו למסקנה "משותפת" שכנראה שהתחושה שהיא חווה אינה אורגזמה. כמו כן,(אנו מניחים שהכל קשור להכל), החשק המיני שלה הולך ויורד עם הזמן באופן קבוע. הבעיה הזאת מונעת מכל אחד מאיתנו הנאה גדולה... כיצד ניתן לעבוד על הבעיה? למי לפנות? לסקסולוג? איך מגיעים אליו? איפה מוצאים? איך מוודאים שהוא לא יהיה שרלטן כזה? תודה על כל העזרה והרצון הטוב! חג חנוכה שמח ושנה אזרחית מוצלחת, ט.מ.

01/01/2006 | 16:44 | מאת: שירה

שלום שוב הפנייה לסקסולוג יכולה להתבצע דרך קופת החולים של חברתך, בחלק מקופות החולים יש אפשרות להשתתפות חלקית בטיפול, גם אם לא ממושך. מציעה לה לפנות לרופא הנשים או רופא המשפחה (איזה מהם שנוח לה יותר לשוחח איתו על הנושא) ומשם לגלגל את העניין הלאה. החיסרון כאן הוא כמובן הצורך לעבור מספר תחנות עד שמגיעים אל הטיפול הסקסולוגי (רופא המשפחה/רופא הנשים, לעתים צריך לערב את המזכירה הרפואית בעניין) ולכן מעדיפים רבים לעשות זאת באופן פרטי מבלי לערב את קופת החולים בעניין. מציעה לכם לעיין בקישור הבא, מניחה שהוא יעזור לכם בהחלטה כיצד לבחור מטפל/מטפלת, וגם סתם להעשיר את הידע הכללי בתחום הטיפול המיני. http://www.itam.org.il/ בהצלחה לשניכם ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו