מחפשת פרופסור לרפואה גניקולוגית בחיפה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/12/2005 | 15:25 | מאת: מאיה

קיבלתי המלצה מרופא נשים להיועצות עם פרופ' בשם ברנשטיין, בחיפה, לשם טיפול בוסטיבוליטיס. האם מישהו מכיר? לא מצאתי שום קישור אליו ברשת תודה רבה.

31/12/2005 | 18:11 | מאת: אביטל

ד"ר בורנשטיין, ממליצים עליו מאוד. הוא מומחה באולטרסאונד

31/12/2005 | 21:50 | מאת: חיפאית

אני חושבת (אינני מכירה אישית ) שאת מתכוונת לפרופ' יעקב בורנשטיין, מנהל מחלקת נשים ויולדות בבית החולים בנהריה., (בעבר בבית חולים "כרמל" בחיפה). לפי מה שכתוב בדפי זהב, הוא מקבל במרכז רפואי חורב בחיפה, בטלפון 9001790 הוא נמצא ברשימה כאן, רשום כמומחה לצוואר הרחם - http://www.bambili.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=11137&sivug_id=5 הרופא שאליו התכוונה אביטל, הוא למיטב הבנתי ד"ר משה ברונשטיין ,מומחה לאולטראסאונד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו