שתי שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/12/2005 | 11:53 | מאת: עכשיו אני

1. האם יש מצב לקבלת אלרגיה או גירוי כלשהוא בנרתיק מקונדום? מדובר על שבוע לאחר המגע המיני, שבו כאילו יש צורך או גירוי לתת שתן כל הזמן.. 2. בהנחה והייתה חדירה "אינטנסיבית", והייתה רטיבות רצינית של הנרתיק עד כדי כך שהדבר נראה כאילו "ברח" שתן על הסדין, האם זה סוג של הגנת הנרתיק, או שסתם זו תופעה של חרמנות יתר :)

30/12/2005 | 12:49 | מאת: שירה

צהריים טובים לגבי השאלה הראשונה, מהתיאור שלך סביר להניח שמדובר יותר בסוג של פטריה או דלקת בדרכי השתן, יהיה עליך לפנות לרופא המטפל שלך כדי לקבוע בוודאות במה מדובר. בנוגע לאלרגיה לקונדום - נסי את הסוג הפשוט ביותר ללא כל תוספים או שמנים למיניהם, כמובן אחרי שהבעיה הנוכחית נפתרת, ואז תראי איך הגוף שלך מגיב. אם שוב מתפתח גירוי מקומי - קיים סיכוי שאכן מדובר באלרגיה. לגבי השאלה השנייה - לא בטוחה שהבנתי מה כוונתך האם מדובר ב"הגנת הנרתיק או בתופעה של חרמנות יתר". בהחלט יתכן שכיוון שהיית מגורה הנרתיק שלך הפך לרטוב מאוד, יתכן שמדובר בנוזלים משותפים שלך ושל בן זוגך, יתכן שאם הגעת לאורגזמה מדובר בתופעה של "שפיכה נשית", במהלכה מופרש נוזל בכמות מוגברת מאיבר מינך. הכל יתכן, אבל כל עוד נהנית - אני לא רואה שיש בעיה, פשוט להחליט מי מביניכם ישן על הצד הרטוב של הסדין... שבת שלום שירה

30/12/2005 | 23:21 | מאת: עכשיו אני

עליי לציין שוב שהיה שימוש בקונדום, אז איך את מסבירה את הדלקת? יכולה להיווצר דלקת מקונדום?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו