חשק מיני ומצבורי ברזל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/12/2005 | 15:26 | מאת: אלון

לאישתי יש ירידה חדה בחשק המיני כבר תקופה ארוכה (למעלה משנה) לאחרונה נמצא בבדיקת דם חוסר בברזל והדלדלות במצבורי הברזל - ברצוני לדעת האים יש לכך קשר לחשק מיני?

28/12/2005 | 15:50 | מאת: ל

אני יכולה לומר לך רק מנסיון אישי - אני מבינה שאשתך סובלת מהמוגלובין נמוך (אנמיה), ומנסיון , זה אכן יכול לגרום לירידה בחשק המיני. מרגישים חולשה, עייפות, וזה לא פלא. כדאי שתתייעצו עם רופא המשפחה.

30/12/2005 | 13:03 | מאת: שירה

אלון שלום אם אשתך אנמית (לא תמיד חוסר ברזל מוגדר כ"אנמיה") סביר להניח שהיא מרגישה תשושה ועייפה, והאנרגיות שלה באופן כללי ירודות מאוד. במצב כזה, הגיוני בעיניי שאין לה כוח להרבה דברים - לא רק לסקס. הפתרון הפשוט ביותר הוא לקבל מרופא המשפחה מרשם לכדורי ברזל (אפשרי גם בטיפות)או אם היא מעדיפה - קיימים תחליפים טבעיים גם בבתי טבע. נטילה יומית של ברזל למשך מספר חודשים אמורה להעלות את רמת הברזל ולפתור את הבעיה הזאת. אפשר בהחלט לקוות שעם העליה ברמת הברזל תעלה גם מידת החשק המיני שלה. כל טוב ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו