מחזור שלאחר הסקס הראשון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/12/2005 | 02:37 | מאת: אליאן

שלום, רציתי לשאול, האם זה הגיוני שלאחר קיום יחסי המין הראשונים, המחזור שלי היה חזק יותר ומלווה בכאבים חזקים יותר - כמו שאף פעם עוד לא היה לי במשך שנים רבות מאז כיתה ו. בתודה מראש, אליאן.

28/12/2005 | 08:06 | מאת: רוני

אכן נכון לאחר יחסי מין יכול להיות מחזור עם דימום מרובה או הקדמת המחזור. זאת בשל התכווציות הרחם מפעילות מינית מהנה...

30/12/2005 | 13:06 | מאת: שירה

אליאן שלום כפי שכתב רוני, יחסי מין בהחלט עלולים להשפיע על כמות הדימום וכן להקדים מחזור ביום-יומיים. אבל, במידה והדימום כבד מאוד או מלווה בכאבים חזקים במיוחד - הייתי מציעה לך להרים טלפון לרופא הנשים שלך, רק כדי להתייעץ ולהיות בטוחה שאין סיבה לדאגה. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו