זה לא באמת נקרע?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/12/2005 | 03:49 | מאת: חווה

הי, סוף סוף שכבתי עם החבר שלי (בפעם הראשונה בחיי גם)... כשהוא חדר אלי אז כמובן הרגשתי כאב עז, אבל בערך למאית השניה, למרות שחשבתי שזה יכאב לי כאבים איומים כי חשבתי שיש לי ווגיניסימוס ולכן לא שכבתי עם אף אחד לפני כן. וגם לא ירד לי דם (כי פעם מתחתי את האיזור באימון ואח"כ ירד לי דם מהאיזור וזה לא היה מחזור, אלא משהו חד פעמי, אז חשבתי שזה מזה). לא שזה כזה משנה לי, ואני גם לא דתיה או משהו, אבל זה מעניין לדעת, כי אחרי שזה קרה אז אמרתי לו משהו בנוגע לזה והוא אמר שלדעתו קרום הבתולין בכלל לא נקרע, אלא נמתח ושהוא עדיין מרגיש אותו (??!). אז אמרתי לו שהקרום זה לא מכסה כמו שיש לקופסא, אלא שכבה דקה שסובבת את הנרתיק. אז הוא אמר שאני טועה (??) ושקרום הבתולין זה כן סוג של מכסה קטן, שדרכו באיזור מסוים יש חור קטן (אולי במילים אחרות הוא התכוון לקרום עבה שכמעט ונסגר ל"מכסה" - אבל עם חור). אך הוא באמת אמר "מכסה". בקיצור, הוא טוען שהוא נכנס דרך החור הזה ולמעשה הרחיב אותו אבל לא קרע אותו. ושבנוסף יש נשים שיש להן יותר מחור אחד (מוזר) חוצמזה, לטענתו קרום הביתולין אצל רוב הנשים נקרע באמת בלידה. אמנם בקשר לפרט האחרון קראתי איזה משהו בנושא, אבל באופן כללי, זה קצת הזוי לי לשמוע את זה כי זה סותר את כל מה שאני יודעת בעניין הזה מאז שלמדתי וחקרתי את את הנושא. זה גורם לי להרגיש קצת "בורה", הרי מאיפה לו לדעת בכלל?? :) אז מה שאני תוהה זה אם בעצם הקרום לא באמת נקרע אלא רק הורחב, זה אומר שזה ימשיך לכאוב לי גם בפעמים הבאות... מה לעשות בעצם? ושאלה נוספת - בנוסף לאחר ששכבנו, ודסקסנו על זה, הוא טען שהוא עדיין יכול להרגיש את הקרום באצבעות שלו (מוזר, ממתי באמת אפשר לחוש את זה באצבעות? האם הקרום שלי עד כדי כך עבה?) גם אני הרגשתי מעין חספוס כזה בדופן העליונה של הנרתיק, רציתי לדעת מה זה (האם זה הקרום?) ומי צודק? :-) תודה

27/12/2005 | 09:25 | מאת: שירה

שלום חווה אני חייבת לציין שלא ידעתי שיש אנשים שבשעה 3 לפנות בוקר מוטרדים בבעיות קיומיות-נרתיקיות, רוב האנשים שאני מכירה פשוט עסוקים בלישון בשעות האלה... ראשית, מציעה לך לעיין בקישור הבא, המסביר בצורה מאויירת וברורה את הסוגים השונים האפשריים לקרום הבתולים http://www.dr-aloni.co.il/artical.html?app=dp&cid=60560140&pc=2#Msg27 מדברייך נשמע שחברך אכן מדגים ידע מרשים באנטומיה הנשית. לשאלתך מאיפה הוא יודע את כל זה, אוכל רק להשיב: אין לי מושג, אבל רואים שהוא עשה שיעורי בית. לא יודעת למה חשובה לך כ"כ ההגדרה המדוייקת וההבחנה בין המילה "קריעה" או "הרחבה", לי אישית המילה "קריעה" נשמעת קצת לא טוב אבל זו רק דעתי. מכיוון שיש ממילא פתח בקרום (דרכו יוצא דם המחזור מדי חודש) אין צורך באמת "לקרוע" אותו כדי שאיבר המין הזכרי ייכנס, הקרוב מתרחב ושאריות ממנו נשארות, על פי רוב, בפתח הנרתיק עד ללידה - אז כתוצאה מהתרחבות הנרתיק הוא כמעט ונעלם לחלוטין. קיום יחסי מין בפעם הראשונה אינה בהכרח חוויה מכאיבה ואינה בהכרח גורמת לדימום, כפי שיודעות על בשרן נשים רבות מאוד. העובדה שכאב לך בפעם הראשונה לא מנבאת שיכאב לך גם בפעמים הבאות, אבל זאת בהחלט אפשרות. התקדמו לאט, אל תנסו חדירה בטרם תהיי רטובה מספיק (אם צריך - היעזרו בג'ל לתוספת רטיבות) וכך תפחיתו במידה ניכרת את הכאבים או תעלימו אותם לגמרי. האזור המחוספס שאת מרגישה בתוך הנרתיק יכול להיות דברים רבים, הוא יכול להיות קרום הבתולים או שאריות שלו (אם את מכניסה את האצבע כ- 6 ס"מ לעומק הנרתיק) והוא גם יכול להיות האזור הפנימי של הנרתיק שלך בו אמורה להימצא (עפ"י מומחים מסויימים) נקודת הג'י הנשית. נסי לגרות את האזור באצבעך ולראות כיצד את מרגישה. בהצלחה ובהנאה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו