אמצעי מניעה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/09/2004 | 11:36 | מאת: idanofar

שלום רב וברכות חמות על האתר החדש! לשאלתי: מזה מספר שנים אני משתמשת בגלולות מסוג Meliane אשר גורמות אצלי לירידה בחשק המיני. האם ההתקן התוך רחמי החדש - הכולל הורמונים - מכיל את אותם הורמונים כמו בגלולה הנ"ל? (כלומר האם צפוי שההשפעה על החשק המיני תהיה זהה?) תודה.

25/09/2004 | 17:53 | מאת: uri6

הגלולה שציינת ידועה כגורמת לתופעה ועל ציר השנים זה רק מחריף. נא ראי את העלון באריזת הגלולה שם מציין היצרן את התופעה הזו ומפרט את הרגישויות. צר לי על בן זוגך אשר נאלץ לחיות במצב זה. התקן תוך רחמי בנוי כך שמעצם נוכחותו ברחם מונע את הווצרות ההריון וסליל הנחושת גורם להשחתת הזרע. אני מאחל לך שנה טובה יותר וחזרה לתשוקותיך בהקדם למען שלום המשפחה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו