גלולות הרמונט..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/12/2005 | 23:57 | מאת: דנה

שלום! אני בת 19.. והתחלתי להשתמש בגלולות "הרמונט". רשום שם שצריכים בפעם הראשונה לקחת אותם במחזור הקרוב במשך 7 הימים של המחזור.. אז התחלתי לקחת אותן לפני יומיים..שאלתי היא מה יקרה אם המחזור לא יהיה 7 ימים אלא יפסיק ביום הרביעי, כמו תמיד?

25/12/2005 | 10:10 | מאת: שירה

שבוע טוב דנה עקרונית, הפורום לא עוסק בשאלות רפואיות בנושא גלולות וכדומה. באופן לא-מקצועי אני יכולה לענות לך שעליך להמשיך לקחת את הגלולות עד תום החפיסה ללא הפסקה וללא קשר למשך המחזור, ובדרך כלל נטילת גלולות מקצרת את משך המחזור ביום-יומיים, כמו גם מפחיתה את כמות הדימום. בהצלחה שירה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו