שימוש בג'ל בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/12/2005 | 15:11 | מאת: דנה

שלום, קיבלתי מרופא הנשים שלי מרשם לג'ל שאמור להקל על קיום יחסי המין עקב חוסר רטיבות. לצערי לא צורף עלון הסברים ואני לא ממש מבינה מה עלי לעשות, אני מצטערת אם השאלה מעט בוטה, אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

23/12/2005 | 18:46 | מאת: שירה

דנה ערב טוב קיבלת ג'ל כדי לפתור בעיה של חוסר רטיבות ואת תוהה איפה למרוח את הג'ל. ובכן דנה, היכן נמצאת בעיית חוסר הרטיבות שלך ?... אני מנחשת ניחוש פרוע שמדובר באזור הנרתיק שלך, לפיכך התשובה הנכונה תהיה - מרחי את הג'ל על אזור פתח הנרתיק לפני קיום היחסים. בנוסף, אפשרי בהחלט לא להזניח גם את בן זוגך ולערוך היכרות עם הג'ל גם לאיבר המין שלו. בהצלחה וסופשבוע נעים ורטוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו