נפילת מתח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/12/2005 | 00:21 | מאת: ט.מ.

שלום. אני בן 24 וחברתי בת 19, חברים יותר משנה, אוהבים המון, ומאוד פתוחים אחד עם השני. חברתי לא מצליחה להגיע לאורגזמה. היא נהנית מהמשחק המקדים, נהנית מהאקט עצמו, אך כשמגיעה נקודה שבה היא מתרגשת מינית יותר מידי (לפני אורגזמה) היא חשה נפילת מתח עזה, המלווה באיבוד החשק המיני. לפעמים היא גם בוכה (ולפעמים גם צוחקת באותו הזמן). זה קורה גם בזמן מין אוראלי. מחסום זה מונע ממנה להגיע לאורגזמה אמיתית. שנינו רוצים מאוד לעבוד על בעיה זו ולפתור אותה. מה לעשות? מקווה שתוכלו לעזור...

21/12/2005 | 09:53 | מאת: שירה

שלום ובוקר אור על אף שאני מעריכה מאוד את העובדה שאתה פונה בשם חברתך - הרי שמה שנוצר כאן זה "טלפון שבור" כי אתה מדבר במקומה ומתאר את מה שהיא מרגישה, וזה לא מאוד סביר בעיניי... עדיף היה לו היא עצמה היתה מספרת מה היא חווה, מה היא מרגישה במהלך קיום היחסים ומה עובר עליה. שנית, חסרה עובדה די מהותית בשאלה והיא - האם חוסר היכולת לגמור קורה גם באוננות, או שמא כאשר היא לבדה היא כן מצליחה להגיע לאורגזמה, ורק עם אדם נוסף היא לא גומרת ? כללית, נשים שלא מצליחות להגיע לאורגזמה, מתבקשות במהלך הטיפול הסקסולוגי לעבור תהליך של היכרות עם גופן ועם המיניות שלהן - לפני שהן מכניסות גורם נוסף (במקרה זה - אתה) אל תוך חיי המין שלהן. בין היתר הן "צריכות" לאונן, וללמוד כיצד להיות נינוחות ורגועות תוך כדי האוננות - כדי לאפשר הנאה שלמה והגעה לאורגזמה. אם היא מצליחה להגיע לאורגזמה לבד, ורק ביחסי מין עם בן זוג היא לא מסוגלת - אני חושבת שכדאי לכם לפנות ליעוץ סקסולוגי ולראות כיצד יוכלו לסייע לכם, כי זה בכל מקרה מורכב מדי עבור העולם הוירטואלי... שיהיה בהצלחה שירה

21/12/2005 | 23:58 | מאת: ט.מ.

שוב שלום, שירה. קודם כל את צודקת שזהו טלפון שבור ושעדיף שהיא הייתה כותבת ישירות במקומי, אך מכיוון שהיא חיילת יש לה פחות גישה למחשב מאשר לי... לפי דבריה, ההרגשה של נפילת המתח היא כמו למלא לאט לאט מים לתוך כוס, ובבת אחת נופלת הכוס ונשפכים כל המים. היא מעולם לא אוננה. אם הבנתי אותך נכון עליה לנסות, נכון? היא צריכה ללמוד ליהיות נינוחה ורגועה באוננות שלה? ומה יקרה אם היא לא תצליח? האם תזכרי אותי בעתיד אם אשוב לכתוב לך בנושא זה? ושוב, ממש תודה!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו