גלולת בלארה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/12/2005 | 13:00 | מאת: גיל

שלום אני בחורה בת 30, משתמשת בגלולות מינולט כ-8 שנים בצורה סדירה וללא כל בעיות. לפני חצי שנה עשיתי הפסקה ועכשיו ברצוני לחזור להשתמש שוב בגלולות. שמעתי שגלולת בלארה נחשבת לאחת הטובות בעלות מינימום תופעות לוואי (אני סובלת לעיתים ממיגרנות וכאבי ראש) אולם רופאת הנשים שלי לא ידעה אם להמליץ עליה ולכן המליצה על מינס בעלת המינון הנמוך ביותר של הורמונים. אני יכולה לשוב להשתמש במינולט , מינס - להמלצת הרופאה או בלארה. האם גלולה זו נחשבת לטובה ביותר? מה מומלץ? תודה מראש

20/12/2005 | 13:57 | מאת: חיפאית

אינני רופאה, אבל עד כמה שאני מבינה, יש למצא את הגלולה המתאימה לאשה המסויימת, ואז בשבילה היא גלולה טובה. רופא נשים הוא זה שצריך להמליץ ולהתאים אישית. הגלולה Belara הוזכרה בכתבה כאן בדוקטורס - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/4012/xCT/105

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו