חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2005 | 14:13 | מאת: י.מ

שלום הייתי מאד מעוניינת לדעת אם יש מוצר טבעי שיכול לעזור לי בחשק המיני אני לאחר שתי לידות רצופות (הלידה האחרונה לפני חצי שנה) ואין לי ממש חשק מיני, למרות שאני ובן זוגי מפנים זמן ותשומת לב לכך ממש אין לי חשק... למרות שבעבר לא היה חסר האם יש משהו שיכול לעזור לי לחזור ל"כושר" (אבל רק משהו טבעי) אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה ויומטוב

19/12/2005 | 16:33 | מאת: שירה

שלום אין לי אפשרות (או רצון...) להמליץ כאן על מוצרים טבעיים כי עקרונית לא אמורים לעשות פרסומת ולקדם מוצר זה או אחר באמצעות הפורום. מה שאני יכולה להמליץ לך זה לגשת לבית המרקחת, היום בכל בית מרקחת שמכבד את עצמו יש אגף גדול של מוצרים מהטבע, ולבקש מהרוקח/ת המלצה על המוצר הנמכר ביותר מבין אלה הקיימים למטרת העלאת החשק המיני. כנ"ל את יכולה לנסות בבתי טבע, כמובן. בכל עיתון אני נתקלת לפחות במודעה אחת המתארת את נפלאותיו של צמח כזה או אחר, אבל אני לא יכולה להגיד לך האם יש אמת בפרסום או לא... אין לי מושג. בהצלחה ! שירה

19/12/2005 | 17:53 | מאת: רוני

צריך לזכור שדחף מיני מגיע מראש אין תרופות פלא לריגוש אלא רק עבודת ראש... אם הבעיה נובעת מתשישות אזיי כדאי לצאת לחופשה אם על רקע פסיכולוגי יש צורך בעזרה מתאימה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו