האם אפשר להיכנס להיריון רק במהלך הביוץ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2005 | 09:32 | מאת: מיכל

האמת היא שלפי כל הסימנים אני לא בהיריון, כי עשיתי אתמול בבוקר בדיקת דם ויצא ערך נמוך מ-10, אבל, עדיין לא קיבלתי את המחזור, אז אני לא יודעת מה לחשוב. בדרך כלל הוא לא מאחר לי. כמה זמן אחרי ההפרייה אפשר לראות את זה בבדיקות? כי טכנית, לדעתי, ההפריה היתה (אם היתה) לפני 8-9 ימים.

19/12/2005 | 09:41 | מאת: שירה

מיכל צריך להיות ביוץ כדי שתהיה הפרייה, אבל החישוב של הביוץ אינו מדוייק - בפרט אם אין לך מחזור סדיר של 28 יום בדיוק. מצרפת לך קישור לגבי שאלתך בנוגע לבדיקה לגילוי הריון http://www.infomed.co.il/questions/q_120604_3.htm בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו