תחושת אי נעימות בפוט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2005 | 08:22 | מאת: eti558

שלום רב הדודה שלי בת 48 מזה שנתיים לא מקבלת את המחזור החודשי ומאז מרגישה אי נעימות באזור הפוט ותחושת צריבה לאחר ברורים רבים ואפילו מעקב במרפאה למחלות מין לא נמצא דבר העיניין מאוד מציק ובעיקר מפריע לא פעם טופלה בנרות כדורים ומשחות אך ללא הועיל האם הדבר קשור בגיל המעבר או שמה מדובר במשהו אחר?אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש

19/12/2005 | 08:52 | מאת: שירה

בוקר אור את בטח מבינה שאי אפשר לייעץ לך דרך האינטרנט איזה טיפול דודה שלך אמורה לעבור... בהחלט אפשרי שמדובר בתופעות של גיל המעבר, אחת מהתופעות שנשים עלולות לחוות לאחר הפסקת המחזור היא יובש וצריבות באזור הנרתיק. טיפול הורמונלי (או בכדורים או במשחות/ג'ל) עשוי להועיל מאוד, אבל לשם כך היא תצטרך לפנות לרופא/ת הנשים שלה באופן אישי . בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו