עזרה....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/12/2005 | 02:25 | מאת: מישהי מודאגת

שלום רב!אני בת 22 לוקחת גלולות כבר כמה שנים באופן קבוע.....סיימתי מחזור שבוע שעבר וכרגיל התחלתי שוב לקחת גלולות....השבוע שכחתי לקחת פעמיים גלולות....וקיימתי יחסי מין לא מוגנים(הוא גמר בפנים) באותו היום של היחסים המוגנים כן לקחתי גלולה-אבל יומיים לפני לא אני יודעת שאין שום סיבה לדאוג....מה גם שקיבלתי היום שוב מחזור ..... אז יש לי סיבה לדאוג או שלא

19/12/2005 | 08:59 | מאת: שירה

מודאגת שלום אם הבנתי נכון, קיבלת שוב מחזור אחרי שרק סיימת אותו בשבוע שעבר ? עקרונית, בכל פעם כשאת שוכחת לקחת גלולה ומקיימת יחסי מין לא מוגנים באותו החודש - בוודאי שיש לך סיבה להיות מודאגת (אלא אם כן את לא מודאגת מהריון לא רצוי, ואז את באמת יכולה להיות רגועה). מציעה לך לפנות לרופא הנשים שלך, לברר מדוע קיבלת מחזור בהפרש של שבוע, ותפעלי בהתאם להמלצותיו בהמשך. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו