הפרשות ומין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/12/2005 | 20:21 | מאת: סיגל

שלום, אני בחורה בת 21, בתולה. יש לי באופן קבוע הפרשות לבנות-נוזליות שאינן פטריה או דלקת. הבעיה: תמיד בעת מחשבה על מין כמות ההפרשות גדלה וכל התחתון נרטב בהפרשות. רציתי לדעת אם זה רגיל? ואם כן למה זה קורה לי? אני מרגישה מאוד לא נח עם זה. בתודה מראש.

19/12/2005 | 09:05 | מאת: שירה

בוקר טוב סיגל מדובר בהפרשות טבעיות לגמרי, וזו הסיבה שנשים רבות משתמשות במגן תחתון/תחתוניות לשימוש יומיומי (ורק להבהרה: את לא אמורה להתחיל לרכב על סוסים, לרקוד סלסה ברחובות או ללבוש רק בגדים לבנים ולחייך כל הזמן בעת השימוש בתחתוניות - וזאת בניגוד לכל מה שמופיע בפרסומות בטלוויזיה). הנרתיק לא אמור להיות מקום יבש, מטבעו הוא לח וההפרשות הטבעיות שאת מתארת הן נורמליות לגמרי. בעת התעוררות מינית, שיכולה להתקיים בגלל מגע מיני במציאות או רק בפנטזיה - כמות ההפרשות מתגברת מאליה, זו השיטה הטבעית של הגוף שלך להכין את הנרתיק למצב של חדירה (ככל שהנרתיק רטוב יותר, כך החדירה קלה ונוחה יותר עבור שני הצדדים). לכן הסירי דאגה מלבך, את ונרתיקך בגדר הנורמה. יום נעים שירה

19/12/2005 | 20:13 | מאת: סיגל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו