מחזור ביום החתונה-דר' אנא עזור לי דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/12/2005 | 13:27 | מאת: מיטל

דר' הופמן שלום, אני מתחתנת ב-29.01.06 ויש לי בעיה עם המחזור. בחודש שעבר קיבלתי ב-23.11 והחודש הזה קיבלתי ב-17.12. אני לא לוקחת גלולות כבר שנתים וחוששת שאהיה במחזור ביום החתונה. כיצד מונעים זאת? מה עושים? אני ממש לחוצה מהעניין, אנא עזור לי מיטל

18/12/2005 | 09:32 | מאת: שירה

מיטל שבוע טוב לא מוכרת לי דרך להתערב בתאריך הצפוי של המחזור החודשי - מלבד שימוש בהורמונים. לשם כך, עליך לפנות לרופא הנשים שלך והוא יסייע לך. מזל טוב ונישואים מאושרים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו