אנטיביוטיקה וגינאלית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/12/2005 | 18:47 | מאת: NA

לקחתי במשך 7 ימים אנטיביוטיקה וגינאלית לפי המלצת הרופא שלי. יומיים לאחר סיום התרופה קימתי יחסי מין ושאריות מהתרופה דבקו לבן זוגי. כאילו הגלולה התפרקה לחלקים קטנים. מה עליי לעשות?!

14/12/2005 | 19:39 | מאת: שירה

להתקלח ? להמליץ לבן הזוג להתקלח ?... אני לא כל-כך מבינה את השאלה, למען האמת. השלמת את הטיפול עד סופו - כלומר סיימת את כל מה שהיית צריכה לעשות מהבחינה הטיפולית ואנחנו מניחים אם כך שהבעיה נפתרה. מה עליך לעשות שנדבקו אל איבר המין של בן זוגך פירורים של הכדור...? להניח לו להתקלח בשלווה ולהמשיך הלאה בחייכם, מאושרים וחסרי דאגות (אני מקווה). ערב טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו