קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/12/2005 | 10:03 | מאת: עינבר

שירה שלום ראשית עליי לברך אותך על עזרתך דרך העצות שאת נותנת באתר !!! כתבתי לך בעבר על קיום יחסי מין בפעם ראשונה בגיל 25.5 במבט לאחור זה היה טעות לא הקיום יחסי מין אלה עם הבחור עצמו ! שאלה לי אלייך סקס בדייט ראשונה לא במטרה מילכתחילה סקס בדייט 1 אם זה הופך אותי (סליחה על הבוטות )מצייר כזולה אשמח לתושבה -לעצתך עינבר

13/12/2005 | 11:14 | מאת: שירה

ענבר בוקר אור קודם כל, שאלה מעניינת שאין לה אף תשובה אחת "נכונה" אלא רק דיעות שונות. אני בטוחה שאם קוראים/קוראות נוספים/נוספות ישיבו לך (וזו בהחלט הזמנה !) תקבלי דיעות לכאן ולכאן. עובדתית, היחס לסקס בכלל עבר שינוי בעשורים האחרונים ובין היתר גם הגישה לסקס בפגישה ראשונה. אם בעבר זה היה נחשב טאבו, הרי שכיום הגישה הרבה יותר פתוחה ומתירנית. עדיין, זה כמובן תלוי מאיזו חברה את מגיעה (מן הסתם, החוקים החלים על נשים וגברים בחברה הדתית למשל, שונים בתכלית מאשר אלו הקיימים בחברה החילונית). האופן בו חונכת והמסרים שהועברו לך בבית גם הם נוטים להשפיע על עיצוב הגישה שלך למין בכלל ולסקס מזדמן בפרט. שאלת לדעתי והנה היא: לא חושבת שבחורה ששוכבת עם מישהו בפגישה הראשונה היא זולה, והיא בוודאי לא זולה יותר (או פחות) מהבחור עמו בחרה לשכב בפגישה הראשונה. אותם חוקים שחלים על הבחור חלים בעיניי גם על הבחורה, בכל מובן. יש אנשים שעבורם יחסי מין דורשים רמה מסויימת של אינטימיות שלא ניתן להגיע אליה כבר בפגישה הראשונה, לכן הם מעדיפים להתקדם בקצב איטי יותר, ולהגיע ליחסי המין רק כאשר נוצרת קירבה רגשית. לעומתם - יש אנשים שלא בהכרח מקשרים יחסי מין עם אינטימיות או קירבה רגשית אלא יותר למשיכה מינית בלבד, ולכן אם ישנה משיכה מינית כבר בפגישה הראשונה ואם שני הצדדים מסכימים - אין שום מניעה לכלול סקס באותה פגישה. כל זמן ששני הצדדים מסכימים על אופן ראיית הנושא - אני לא רואה כל בעיה . כמובן, כל מה שאמרתי כרגע מתייחס לאיך שאת רואה את עצמך. אין לי שום דרך לנחש כיצד הפרטנר שתבחרי יתייחס אל סקס בפגישה הראשונה. מסתבר שחלק מהגברים עדיין מתייחסים לאישה ש"נותנת" להם בפגישה ראשונה כאל משהו פסול. זה לא בהכרח ימנע מהם לשכב איתה, אבל לפעמים זה ימנע מהם להתייחס אליה ברצינות מאוחר יותר. אני רוצה לקוות שהגברים הללו לא רבים ושמספרם הולך ופוחת בהתמדה. סתם מתוך סקרנות, מדוע את מוצאת את עצמך מתלבטת בשאלה הזאת ? שירה

13/12/2005 | 11:44 | מאת: עינבר

שירה תודה על תגובתך המהירה לשאלתי שאלת אותי מדוע אני מתלבטת בנושא סקס בפגישה ראשונה היא כי קרה לי את זה ועוד שלפני זה לא קימתי יחסי מין לפני זואת היתה הפעם הראשונה אני באה מבית חילוני אך אם קצת דעות קדומות מצד הוריי כמו נשיקה בדייט ראשונה אם זה קורה? הם חושבים שנתתי את עצמי בזול ! והבחור בכלל לא יקח אותי ברצינות אז סקס בדייט ראשון ,,, אני מיתלבטת וחושבת על זה המון זה אפילו מיסר אותי כי אני לא כזואת זה היה לפני 7 חודשים בערך (היו לי מערכות קצרות של חודש וזה לא הוביל לכלום לא מבחינת סקס ולא מבחינת מהות הקשר )אני יודעת ותמיד חשבתי שסקס צריך להיות עם הרבה רגש ובככל עם בחור ששותף לך ,,, מקווה לתגובתך (ןבכלל לתגובת הקוראים) תודה עינבר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו