יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/12/2005 | 10:37 | מאת: רונה

שלום, התחלתי לקיים יחסי מין לפני מספר חודשיים. תמיד כאב לי בזמן החדירה ומספר ימיים אח"כ המקום עדיין היה רגיש (לדוגמא מזרם המים במקלחת). בפעם האחרונה שמתי לב שיש מעט סימני דם על הקונדום. יש לציין שהיתה לי פטריה. מה עשוייה להיות הסיבה לכאבים ולדם? האם זה נורמלי? תודה, רונה.

12/12/2005 | 11:25 | מאת: שירה

רונה שלום שאלה פשוטה כמו "מה יכולה להיות הסיבה...." (לכל דבר) גוררת במקרה הטוב שתי תשובות אפשריות, ובמקרה הפחות טוב - תריסר תשובות אפשריות... את בטח מבינה שקצת קשה לאבחן מצב רפואי דרך האינטרנט. פטריה גורמת בין היתר ליובש בנרתיק, לכן יכול להיות שכיוון שהיית יבשה מכרגיל, החדירה גרמה לשפשוף מדמם, אבל כפי שאמרתי - זה ניחוש בלבד. התחלת לקיים יחסי מין - מזל טוב. הצעד הבא והמתבקש (גם אם לא היית מדממת), הוא ביקור אצל רופא הנשים שלך ובדיקה גינקולוגית. התקשרי וקבעי תור בהקדם, ותקבלי מענה לכל שאלותייך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו