גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/12/2005 | 20:11 | מאת: שרית

שלום, אני בת 23. הרופאה נתנה לי בהתחלה גלולות מליאן, אבל לאחר כחודש שבו היו לי כתמים רבים היא החליפה לי לגינרה. גלולה זו גרמה לי לתופעות לוואי וביקשתי להחליף אותי. היא נתנה לי פמינט. לקחתי אותה כ-19 יום ולפני שלקחתי את הכדור ה-20 הופיעו לי כתמים שהמשיכו למחזור (כך שלא המשכתי לקחת את הכדור ה-20 וה-21). שאלתי היא האם אני יכולה לסמוך על הגלולה כמונעת הריון או שעליי להחליף אותה שכן אם קיבלתי מחזור תוך כדי לקיחת הכדורים אני חוששת להתחיל שוב בחפיסה השניה בעוד כמה ימים כי אני לא מעוניינת כרגע בהריון. מה עושים?

12/12/2005 | 00:16 | מאת: לשרית

תפני לאחד הפורומים של גינקולוגיה כללית - דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים מיומות וגינקולוגיה שני הפורומים נפתחו היום ....

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו