כאב בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/12/2005 | 09:31 | מאת: שירה

אני שלושה חודשים אחרי לידה ובזמן קיום יחסי מין, בזמן החדירה בעיקר, אני ממש סובלת, כואב לי נורא באזור שקרוב לפי הטבעת. עברתי בדיקת אולטראסאונד שגרתית לאחר ההריון ובדיקה אצל הרופא והכל בסדר, אני גם משתמשת כעת בשמן שיקל על החדירה אך עדיין כואב לי. מה עושים?

12/12/2005 | 17:39 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, לעתים יש אי נוחות בחזרה לקיום יחסים לאחר לידה. לא הכל "יושב" כמו לפני הלידה. לעומת זאת, ממש לא אמור לכאוב כפי שאת מתארת. אני מעונין שתתיעצי עם רופא נשים נוסף, לחפש את מקור לכאבים. בינתיים, תקיימי יחסים בעדינות, באיטיות, ועם חומר סיכה. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו