אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/12/2005 | 12:23 | מאת: יעל

אני בת 26 מגיעה לאורגזמה לבד אבל לא עם חבר,אין לי מושג איך מגיעים לאורגזמה בזמן חדירה עם חבר? אשמח אם תוכלו להדריך אותי. תודה.

11/12/2005 | 19:46 | מאת: שירה

יעל שלום הייתי מציעה לך בשלב ראשון לעיין בשאלות והתשובות בפורום הזה בנושא אורגזמה, אפילו במהלך השבוע האחרון השאלה הזו בדיוק נשאלה (בגירסה טיפ-טיפה שונה) ובמהלך השבועות האחרונים היא וודאי נשאלה תריסר פעמים לפחות. התשובה על רגל אחת היא פשוטה: בהנחה שאת מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות, עליך פשוט לשלב את מה שאת עושה באוננות כשאת עם עצמך בתוך יחסי המין כשאת עם בן הזוג. כל אדם הוא שונה וכאשר שני אנשים נפגשים זה לא מובן מאליו שהם ידעו איך לגעת האחד בשניה על מנת לגרום עונג זה לזו, מדובר בתהליך למידה כמו (כמעט) כל דבר אחר בחיים. תרגול ואימון הופכים את הפעולה בסופו של דבר למושלמת. המפתח הוא להיות באמת פתוחים האחד עם השניה, ברמה כזו שלא תרגישי נבוכה כדי להגיד (או להראות לו בדיוק) כיצד את רוצה שהוא ייגע בך. יתכן שלא תצליחי להגיע לאורגזמה בחדירה בשלב הראשוני ואולי לא גם בשלבים מאוחרים יותר, כי מרבית הנשים לא מגיעות לאורגזמה בחדירה אלא "רק" מגירוי של הדגדגן. אם כך המצב גם אצלך - נא לא לקבל זאת כאסון טבע אלא לזכור שאת בחברה טובה של מרבית האוכלוסייה הנשית בעולם, וכי אין כל פסול באורגזמה של הדגדגן...! בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו