פטמות שטוחות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/12/2005 | 22:35 | מאת: עומר

לחברה שלי יש פטמות שטוחות. הן מזדקרות בקור ומגירוי, אבל "במצב הטבעי" שלהן הן שקועות. האמת שלי זה היה מוזר בהתחלה (לא ראיתי תופעה כזו בעבר), אבל כבר התרגלתי. העניין הוא שזה מאד מפריע לחברתי. היש דרך לפתור את העניין או שזה מצב טבעי ואין מה לעשות בנידון? תודה למשיבים!

06/12/2005 | 15:00 | מאת: רוני

לכל אשה מראה חזה שונה היום כל פלסטיקאי יוכל לעזור למראה הרצוי

06/12/2005 | 15:22 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אין כל בעיה עם פטמות שטוחות שיודעות להזדקר לגירוי. מדוע "לטפל" בגוף בריא? לבריאות! ד"ר הופמן

06/12/2005 | 20:21 | מאת: עומר

תודה לרוני ולד"ר הופמן! לא רק המראה החיצוני מפריע לה.. גם הבריאותי. היא משוכנעת שפטמות כאלה מגדילות את הסיכוי לסרטן השד.. לפחות בעניין אחד אני אוכל להרגיע אותה (אני מבין ממך ד"ר שמדובר בשטות גמורה... שתדע לך ד"ר שזו דעה די רווחת)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו