קרירות מינית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/12/2005 | 08:24 | מאת: נינה

אני סובלת מקרירות מינית, למרות שבכל קיום יחמים אני מגיעה לאורגזמה, אך אין לי את הרצון ואין לי את החשק להכנס לפעילות מינית , מדובר ביותר מ 10 שנים כבר וזה כבר נמאס לי, בעלי מאוד ממורמר משום שהוא מרגיש ובצדק שכל פעילות מינית ביננו הינה מבחינתי לצאת ידי חובה, אנני נוטלת תרופות, מה אפשר לעשות בנדון?????????? מבקשת עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05/12/2005 | 08:46 | מאת: נינה

שכחתי לציין אני בת 38 ויש לי 2 ילדים

05/12/2005 | 10:23 | מאת: שירה

שלום נינה על קרירות מינית את מוזמנת לקרוא בקישור הבא http://www.bambili.com/bambili_news/katava_main.asp?news_id=8346&sivug_id=8 בקישור תוכלי למצוא, בנוסף להסבר על התופעה, את כל הדרכים האפשריות לפתרון - החל מהרפואית, דרך הנפשית וכלה ברפואה משלימה. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו