מבוהלת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/12/2005 | 02:53 | מאת: שלי אורבך

שלום שמי שלי שאלתי היא כזאת : אני מקיימת ומאוד פעילה ביחסי מין אך ברגע שבן זוגי גומר אני ניתקפת לחץ הסיבה לכך שראיתי בערוץ המדע כי יש סיכוי לכך שאיבר המין שלו ישאר דבוק לתוכי אם יגמור (ולא יצא)וימשיך עדיין לקיים יחסי מין האם יש אמת בדבר? תודה מראש

04/12/2005 | 09:42 | מאת: שירה

שלום שלי ערוץ המדע ? באמת ? לא נשמע כמו משהו שמראים בערוץ המדע אבל מילא. את מוזמנת להפסיק לאלתר להיות מבוהלת, כי אין יסוד לבהלה המיותרת הזאת. יש מקרים (לא שכיחים כלל וכלל) בהם הנרתיק של האישה מתכווץ במידה כה גדולה עד שאיבר המין "נתקע" ואי אפשר להוציאו עד שהזיקפה יורדת, ובמקרים נדירים אף יותר - תידרש התערבות רפואית. מהידוע לי, מדובר בעיקר על מקרים בו בני הזוג "הופתעו" במהלך קיום היחסים והאישה כה נבהלה עד שהנרתיק התכווץ וההמשך ידוע. לא ברור לי עד כמה הדבר נכון מבחינה רפואית, אני חושבת שגם אם יש גרעין של אמת לתופעה הזו - מדובר בגרעין קטן ביותר, וכל השאר זה כבר מיתוסים ואגדות אורבניות. על כל פנים, מכיוון שהגדרת את עצמך כ"מבוהלת" מהעניין, עצתי לך לא לקיים יחסי מין עם גברים נשואים במקומות פומביים בהם יש חשש שתיתפסו בשעת מעשה. שבוע טוב שירה

04/12/2005 | 11:09 | מאת: שלי אורבך

ומה לגבי הזרע האים אפשר ביגללו להידבק אחד לשני ז"א כאשר הבחור גומר ועדין נישאר בפנים האם יש סיכוי שהזרע שלו ישמש כדבק? השאלה היא ספציפית אם הזרע שלו יכל ליגרום להידבקות?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו