סדנאות למיניות האשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/12/2005 | 12:45 | מאת: שרי

שלום לך קראתי בידיעות אחרונות שאלה של קוראת על חוסר הגעה לאורגזמה ונענתה על ידי סקסולוגית שהיא ממליצה לה לקרוא ספר מיניות האשה וללכת לסדנה שבה מראים ומלמדים על גוף האשה. הסדנה מונה כ 10 נשים שאלתי היכן אוכל למצוא סדנה זו ומה היא הפרוצדורה להגיע? אודה באם תענו לי תודה שרי

04/12/2005 | 09:48 | מאת: שירה

שרי בוקר אור אם קראת את תשובתה של הסקסולוגית ביעידות אחרונות, הגיוני בעיניי שתפני אל מערכת העיתון, אל אותו המדור בו קראת את השאלה, ותבקשי מהסקסולוגית שהשיבה את כל הפרטים הרלוונטיים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו