מדבקות או גלולות?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/11/2005 | 15:45 | מאת: עדי

שלום רב השתמשתי במדבקות אוורה במשך חודש ולאחר פרסום הכתבה ב YNET התייעצתיעם רופאת הנשים שלי שהמליצה גם היא לחזור לגלולות. לא טוב לי עם הגלולות, יש ל יבחילות , וזה פוגע לי בחשק המיני מאד !! נכון שבמדבקות מינון האסטרוגם גבוה יותר, אך האם אסטרוגן PO ואסטרוגן טרנסדרמלי נספג במידה שווה? אני ממש מתלבטת אם לחזור למדבקות.....

30/11/2005 | 15:53 | מאת: שירה

שלום עדי את ההתלבטות החשובה הזו יהיה עליך לבצע בעזרת רופאת הנשים שלך, או לשמוע את דעתם של מומחים בתחום הגינקולוגיה. כאן זה לא הפורום המתאים. כל טוב והצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו