הפסקת גלולות על דעת עצמי ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/11/2005 | 17:53 | מאת: כנרת

היי אני בת 30 ואני רוצה להפסיק לקחת את הגלולות { מרסילון } אני צריכה ללכת להתייעץ עם רופא נשים או שאפשר להפסיק וזהו ?

27/11/2005 | 18:21 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ! אין שום בעיה בהפסקת גלולות "על דעת עצמך". פרט אולי שזה אינך מוגנת בפני הריון בלתי מתוכנן. לעתים באות אלי נשים שההריון הלא מתוכנן היה בזמן "הפסקת גלולות" כי הניחו שאין צורך נראה לעין, ופתאום מועמד ראוי הופיע... עיצתי - להצטייד בקונדומים, כדי שיהיה לך תוכנית גיבוי במקרה שתצטרכי! לבריאות, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו