יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/11/2005 | 13:23 | מאת: רונה

שלום, אני יודעת שאי קיום יחסים במשך תקופה עשוי לגרום לכאבים כאשר חוזרים לקיים יחסים. אני בטוחה שהזמן בו לא מקיימים יחסים ואחריו יש כאבים משתנה מאשה לאשה, אך עדיין, על איזו תקופה לערך מדובר? תודה.

22/11/2005 | 13:57 | מאת: שירה

שלום רונה אין שום אפשרות נכונה להשיב על שאלתך. יש כמה וכמה אפשרויות לא נכונות, אבל אני מעדיפה שלא. קחי לדוגמא אדם שנהג ברכב בעל הילוכים. לאחר תקופה, הוא עבר לנהוג ברכב בעל גיר אוטומטי. כמה זמן יעבור עד שהוא "ישכח" איך נוהגים ברכב בעל גיר רגיל ? וכאשר יחזור לנהוג על גיר רגיל, כמה זמן יקח לו עד שירגיש שוב לגמרי בנוח ? מניחה שההשוואה ברורה לך. אגב, בשום מקרה לא "אמורים" להיות כאבים, זאת אפשרות אבל בהחלט לא כורח המציאות. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו