שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2005 | 18:52 | מאת: א

שאלה מוזרה אולי... אני משתמשת בטמפונים ולא יודעת אם באמת יש בעיה לזרוק אותם לאסלה מחשש לסתימה,או שזה בסדר? די מגעיל אותי לזרוק לפח קטן...ולא נעים לי לגרום לבעיות סתימה וכו'

21/11/2005 | 19:21 | מאת: שירה

ערב טוב ראשית - ברכותיי !ללא ספק זכית בפרס השאלה המוזרה ביותר בפורום מיניות האישה. לגבי התשובה, לו היה כאן פורום אינסטלציה - אני סבורה שהיה סביר להפנות את השאלה אליהם. התשובה היא שהכל תלוי בטיב הצנרת בבית שלך. באופן כללי אין שום בעיה לזרוק את הטמפון לאסלה, אבל אם תעשי זאת מחר והשירותים יסתמו - אני מסירה בזאת מעלי את כל האחריות על התשלום לשרברב. כל טוב וערב נעים שירה

21/11/2005 | 21:50 | מאת: ב

א יקרה, אני לא שרברבית, אך אנא ממך, לזרוק את הטמפון לפח ! חבל להגדיל את הסיכון לסתימה בשרותים אצלך או בקומות שמתחת...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו