סיפוק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2005 | 18:28 | מאת: אלמונית

שלום. בעבר היה לי חבר 5 שנים. לא נהניתי כלל לשכב איתו ורק כאב לי. למרות זאת המשכתי לקיים יחסי מין. לפני כחודש הכרתי מישהו חדש לאחר שנגמר ביני לבין החבר. ואני ממש נמשכת אליו, מכל הבחינות. אך יש לו גדול יותר משל האקס, למרות זאת איתו אני ממש נהנית לקיים יחסי מין ואפילו כמה שיותר, אפילו שכואב לי אני רוצה להמשיך, כי אני נהנית. אך מעולם לא הגעתי לסיפוק סופי. כלומר אורגזמה. האם תוכל לןמר לי מה לא בסדר. כיוון שהוא ממש טוב אבל אני םשוט התייאשתי אחרי חמש שנים שלא הגעתי לזה. תודה.

22/11/2005 | 08:42 | מאת: שירה

אלמונית בוקר טוב היה לך חבר 5 שנים, במשך 5 שנים חשת אך ורק כאב מקיום היחסים ואף לא פעם אחת נהנית, ולא חשבת אף פעם לגשת לרופא נשים כדי לבדוק מה הבעיה ?.. עצוב וחבל מאוד לקרוא. מאוד חבל שנשים רבות כפי הנראה מתביישות עד כדי כך מכל סוגיית המין בחייהן, ומרגישות נבוכות עד כדי כך לעסוק בזה, עד שגם כאשר יש בעיה משמעותית הקשורה במין - הן מעדיפות להמשיך ולסבול במקום לעשות את המעשה היחידי ההגיוני ולגשת לאיש המקצוע (רופא !) המתמחה בתחום. הדבר הראשון שיש לעשות כאשר יש בעיה/שאלה בתחום המיני, הוא לפנות לרופא נשים והוא יבדוק האם מדובר בבעיה על רקע גופני. אני שמחה לקרוא שאת נמשכת לחברך החדש ונהנית לקיים איתו יחסי מין למרות הכאבים, אבל היות ולדברייך עדיין ישנם כאבים - אני לא חושבת שיש מה להיות מוטרדים כרגע מהיעדרה של אורגזמה אלא מקיומם של הכאבים. רק לאחר שתפתרי את בעיית הכאבים, תוכלי להמשיך ולחשוב על ההגעה לאורגזמה. לא נראה לי סביר שתגיעי לאורגזמה כל זמן שיחסי מין מקושרים אצלך לכאב ואי נוחות. גשי לרופא הנשים שלך, ספרי לו על הבעיה ובתור צעד ראשון בדקי האם מדובר בבעיה גופנית כלשהי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו