רסיטל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/11/2005 | 13:57 | מאת: נעמית

שלום רב אני מטופלת בכדורי רסיטל עקב דכאון מאז תחילת הטיפול חשה בירידה בחשק המיני ועוד דבר שיותר מטריד קשה לי להגיע לאורגזמה חשה בהנאה אבל לא מסוגלת להגיע לסיפוק האם תופעה זו אמורה לחלוף מתי שהוא או שעכשיו אהיה בדכאון מהסיבות הנ"ל? בתודה מראש נעמית

20/11/2005 | 13:59 | מאת: שירה

נעמית שלום לרוע המזל, סוגים מסויימים של כדורים נוגדי דיכאון מתאפיינים בתופעות לוואי כפי שציינת. עליך לפנות לפסיכיאטר שרשם לך את הכדורים, לספר לו על הבעיה (שמן הסתם לא תפתיע אותו) ולנסות סוג אחר. ישנם סוגים שאמורים להיות נטולים התופעות הללו. בהצלחה שירה

20/11/2005 | 15:19 | מאת: נעמית

תודה על תשובתך המהירה כל טוב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו