הגדלת חזה ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/11/2004 | 14:22 | מאת: רונה

אני בת 32 נשואה +2 ונוטלת באופן קבוע גלולות למניעת הריון מאז ומתמיד הטריד אותי גודל החזה שלי שלטעמי הוא קטן מידי. קראתי על כל מיני שיטות להגדלת החזה ללא ניתוח ע"י לקיחת גלולות למינהן. יש לציין שעקב חשש כבד מאוד שלי ניתוח לא בא בחשבון. האם יש אמת בכל הפירסומים על גלולות הורמונים למיניהם כדי להגדיל את החזה בשיטה הטבעית ללא ניתוח? ואם כן איזה סוגי גלולות כדאי לקחת? אודה לכם מאוד אם תענו לשאלתי כי הנושא מטריד אותי מאוד מאוד תודה

25/11/2004 | 14:27 | מאת: ענת

אני באותו סרט ולצערי רק ניתוח כל מה שמציעים זה הכל שטיות כבר עשיתי מחקרים על כל פרסום שיצא בי

22/09/2009 | 10:07 | מאת: שיר

ענת בדקת גם את הגדלת החזה עם הגלולות מארצות הברית?? http://www.breastactives.com/תכנסי ותראי ותגידי לי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו