ווסת לא סדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/11/2005 | 21:49 | מאת: E

שלום בת 31, מאז ומתמיד ווסת לא סדירה, במהלך השירות הצבאי נטלתי גלולות. כיום כשנה לאחר לידה - (אחרי הפלה עצמונית והפלה עקב מומים) (הריון הושג לאחר איקקלומין ןכוריגון עקב הביוץ הלא סדיר) הווסת מגיעה "שבא לה" 60-90 יום. מעונניינת לדעת מה ההשפעות? האם אי קבלת ווסת כל 30 יום גורמת לנזק כלשהו? האפ הפתרון היחיד הוא גלולות? (אינני מעונינת כי אני בדיאטה והגלולות יגרמו לי להשמין) בתודה מראש

18/11/2005 | 12:36 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ! ראשית - הבהרה. הפורום הוא של "מיניות האישה". לאתר המרשים של דוקטורס של מאות פורומים. את שואלת שאלה בתחום רפואת הנשים - רצוי לשאול בפורום שיועד לכך, ושהמנהל שלו רופא נשים. שנית - וודאי יש לך רופא נשים שלך. הבעיה שלך לא חדשה. יש סיבה שלא דנת איתו על הבעיה. איני רואה את ההגיון לשאול רופא לא מוכר באינטרנט, על פני רופא מוכר, שבחרת להיות בטיפולו. לגופו של שאלתך - אין כל בעיה במחזור כל 60 יום. לאי סדר מרכיב מפריע של חוסר היכולת לדעת מתי את במחזור, אך פרט לכך אין פגיעה בריאותית. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו