ה "ימים הבטוחים" , יש כאלה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/11/2005 | 23:07 | מאת: שירית

אשמח לדעת מהם בדיוק מכיון שאני כרגע ללא גלולות , לקראת התקנת התקן וברצוני להיות בטוחה...

17/11/2005 | 01:26 | מאת: לשירית

זו שיטה לא בטוחה כלל וכלל....- http://www.starmed.co.il/Contraceptives/Other

17/11/2005 | 11:51 | מאת: שירה

שלום שירית הימים הבטוחים היחידים שאני מכירה, הם הימים בהם את מתנזרת לגמרי מיחסי מין, ולכן אין כל סיכוי להיכנס להריון... לגבי כל ה"ימים הבטוחים" האחרים (שיטת הימים הבטוחים למניעת כניסה להריון) - כפי שנכתב לך הם אינם בטוחים כלל, ואין להסתמך עליהם כעל שיטה מהימנה. סופשבוע נעים שירה

17/11/2005 | 15:18 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, לשם שינוי, דיעה שונה "דווקא" מהרופא... אין ספק ששמירה על "ימים בטוחים" הרבה פחות מהימן משיטות אחרות למניעת הריון, ויש מחקרים שנותנים לשיטה זו פחות מ 50% אמינות. כך ששיטה זה טוב, לנשים שהיו רוצות לדחות הריון, או להגדיל מרווחים בין הריונות, אך "לא נורא" אם יכנסו להריון. ישנן נשים, שבשל דיעות, אמונות לגבי תרופות, או בעיות רפואיות אינן מעונינות להשתמש באמצעי מניעה אחר. כדי להגביר את היעילות של "ימים בטוחים" את צריכה לדעת מתי את מבייצת. לא לנחש, לא להעריך, אלא לדעת. כאשר המחזור סדיר, ואת יודעת מתי את מבייצת, ואת מקפידה לא לקיים יחסים בימים "לא בטוחים", יש בטחון גדול יותר בשיטה. איך יודעים שמבייצים? א. לשליש מהנשים יש כאבי ביוץ, "מיטלשמרץ" בלועזית, והן יודעות מתי הן מבייצות. ב. ריר הנרתיק משנה את תכונותיו, (צמיגיות, ומראהו כשהוא ( הריר ) מתיבש על זכוכית נושאת) ) ישנן ספרים שמלמדים נשים כיצד לזהות "ימים בטוחים". באתר שלי www.drhoffman.co.il יש לינק לאתר שמסביר לנשים עוד לגבי הכלים לזיהוי ביוץ. ספר אפשרי ( באנגלית ) שניתן לרכוש באמאזון: TAKING CHARGE OF YOUR FERTILITY בהצלחה !

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו