מין אורלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/11/2005 | 21:59 | מאת: מיואשת

בן זוג מעוניין באופן קבוע לשל מין אורלי בחיי המין שלנו. אני לא מתלהבת (במילים עדינות) תמיד כשהשאלה עולה לדיון הוא שב ואומר שזה כך אצל כולם ושאני שמרנית . הוא מתרץ ושואל לשמע דברים שאני מעוניינת וכשאני אומרת שרק חיבוקים נשיקות מילים טובות ומין רגיל (בנרתיק) כמובן לא יותר מידי סוער הוא טוען שאני תינוקת ועוד לא גדלתי. ורציתי לדעת מה גורם לבנים (אם אכן זו תופעה רחבה..) לאהוב דבר מזוויע שכזה מבחינתי כשאני עושה את זה אני מרגישה זונה. ובכלל האם באמת אני תינוקת שנהנית מכלום.. אם לומר את האמת שוטטתי לאחרונה באתרי סקס באינטרנט ואני די מזועזעת! אני אפילו חושבת שהגעתי למצב של סלידה מקיום יחסים בצורה שכזו (מין אורלי..) מה לעשות? הוא פשוט מת על זה ... (ואני מתה מזה ) אני מעוניינת לגרום לו טוב וחשבתי שזה יפסק מתי שהוא אבל זה רק ממשיך וממשיך .....

17/11/2005 | 12:08 | מאת: שירה

מיואשת שלום את הפרט החשוב מכל שכחת לציין: בת כמה את ? בן זוגך טוען שאת תינוקת שעדיין לא התבגרת, ואם נתעלם לרגע מהביקורתיות המיותרת באמירה הזו - יתכן שאת עדיין אכן צעירה מבחינת גילך וזכותך המלאה לקחת את הזמן כדי להתגבר בקצב שלך, ולהגביר את ההתעניינות והסקרנות שלך במין כשמתאים ונוח לך. לשאלתך מה גורם לגברים לאהוב "דבר מזוויע שכזה". מין אוראלי הוא עוד דרך נעימה ומהנה של תקשורת מינית. בגוף שלנו קיימים הרבה אזורים ארוגניים, מקומות ואיברים שגורמים לתחושה נעימה במגע. המגע יכול להתבצע באופנים שונים - או בעזרת אצבעות, או בעזרת השפתיים והלשון או בעזרת כל חפץ/איבר/אביזר אחר שגורם לתחושה נעימה ומהנה ומעורר ריגוש מיני. גברים ונשים כאחד נהנים מקיום מין אוראלי, אבל על מנת ליהנות מהפעילות הזו את צריכה להרגיש בנוח איתה, ולא לבצע אותה מתוך הכרח או אילוץ כלשהו. אני לא יכולה להסביר לך מדוע את חשה כמו זונה כאשר את מנסה להעניק לבן זוגך מין אוראלי, זה דבר שתצטרכי (אם תרצי) לפתור בעזרת יעוץ מקצועי ולא באמצעות האינטרנט אלא באופן אישי. עד שתפתרי את התחושות הקשות שאת משייכת למין אוראלי, לא הייתי מציעה לך להמשיך בכך אלא להשקיע במין ה"רגיל" איתו את מרגישה בנוח. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו