מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/11/2005 | 18:20 | מאת: חיה

אני 3 וחצי חודשים אחרי לידה ומניקה ועדיין לא קבלתי מחזור סדיר .האם אני צריכה לדאוג מהעניין או שזה טבעי??? ומה לגבי נקודות חומות שראיתי מידי פעם??? תודה מראש

17/11/2005 | 14:48 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ומזל טוב! אי סדירות במחזור שכיח לאחר לידה, יותר בזמן הנקה ( לא הזכרת ). כתמים חומים מצביעים על דמם קל מהרחם, גם סביר בחודשים לאחר לידה. את אמורה להבדק אצל רופא הנשים שלך בכל מקרה כ 6 שבועות לאחר לידה ). אם לא הלכת, תלכי! לבריאות ! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו