מחזור דחחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/11/2005 | 18:58 | מאת: ........

יש לי בעיה לפני כמה שנים אני הייתי שמנה מאוד ולא היה לי מחזור בערך חצי שנה ואחרי זה רזיתי וכן הוא התחיל אני מקיימת יחסי מין ו הכל בסדר חוץ ממחזור יש לי אותו אבל הוא יכול להיות שבועיים בחודש או יותר אני מאוד מפחדת ללכת לרופא ו בכלל מכל הסיפור הזה האם תוכל לעזור לי? תודה לך יום טוב

14/11/2005 | 19:26 | מאת: שירה

ערב טוב לא ברור לי מה כוונתך במשפט "אני מפחדת ללכת לרופא" (אם יש לך רופא מפחיד אני מאוד ממליצה לעבור לרופא נחמד ולא מפחיד) אבל כפי הנראה תצטרכי להתגבר על הפחד, כי הליכה לרופא היא בדיוק הפתרון שאני מציעה לך. בעיות של מחזור לא סדיר אינן יכולות להיפתר דרך האינטרנט. היות ואת מקיימת יחסי מין - את חייבת ממילא להיבדק אחת לשנה אצל רופא נשים, אז נצלי את ההזדמנות ועשי זאת עכשיו. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו