האם אלו תסמינים מובהקים של תחילת הריון??!!!!דחוף!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2005 | 21:22 | מאת: בפאניקה

אני מקבלת מחזור אחת לחודש וחצי בדרך כלל. נכון להיום חודש וחצי+מספר ימים טרם קיבלתי את הווסת המיוחלת. בחודשיים האחרונים אני פעילה מינית בצורה קיצונית ולדאבוני עוד לא הסדרתי אמצעי מניעה מתאים לקיום יחסים מוגנים ותקינים. תסמיני הגוף שמעוררים חשדני הנם: 1. הפרשה נרתיקית מוגברת. 2.פטרייה בנרתיק החוזרת ונשנת במהלך השבוע וחצי האחרונים חרף הטיפול בנרות אגיסטן וקרם אגיסטן במקביל. 3. כאבים אקוטים בבטן התחתונה(ברחם??!) 4.כאבים בחזה ותחושת יתר ורגישות באזור החזה. האם אלו ממצאים מדאיגים ועלי לבצע זריקה לבדיקת הריון? או שמא להסתפק בערכות הבדיקה העצמיות להריון? האם יתכן שכל התופעות שמניתי מקורם בפעילות מינית מוגברת ובתקופת לחץ אטומי שאני שרויה בו בחיי? או שאלו תסמיני הריון אופיינים?

14/11/2005 | 08:17 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב ראשית, יש להקדים ולאמר שאת שואלת את השאלה לא בפורום המתאים. אחרי שאמרנו את זה, כל הסימנים שתיארת עשויים להתאים להריון, והם עשויים באותה המידה להצביע על מצב של פאניקה (ולפי הכינוי שבחרת לעצמך אני מבינה שהמצב מיטיב לתאר אותך בימים אלה) כך שהדרך היחידה לקבוע האם את אכן בהריון היא לגשת לרופא המשפחה (או רופא הנשים) ולבקש בדחיפות הפניה לבדיקת דם להריון. הבדיקות הביתיות הן לא מהימנות ב- 100 אחוז, לכן למען שלוותך הנפשית עדיף שתבצעי בדיקת דם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו