קונדום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2005 | 10:23 | מאת: רונית

שלום, התחלתי לקיים יחסי מין לפני מס' חודשים, עדיין כואב לי בזמן החדירה. אני נוטלת גלולות, אך עד עכשיו תמיד השתמשנו בקונדום. האם הקונדום עשוי להגביר או להפחית את הכאב לעומת קיום יחסים בלעדיו? תודה

13/11/2005 | 17:59 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ! כאשר יש תלונה לגבי השימוש בקונדום ( לרוב אין ), התלונה מתיחסת לגירוי בנרתיק בזמן השימוש. יש דרגות/סוגים שונים של חומרי סיכה, ויתכן שזה לא מתאים לך. כאבים בחדירה בדרך כלל נובעים מיובש מקומי בנרתיק, אך יתכן גם חוסר תיאום בין המוכנות שלך לבן המוכנות של בן זוגך. תראי מה המצב ללא קונדום. תראו מה קורה עם חומרי סיכה ( יש ג'ל על בסיס מים ). כמובן שרוק חומר סיכה טוב, טבעי ונזמין, ויתכן שמין אוראלי מספר דקות לפני החדירה יועיל. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו