ירידת מים בזמן המשגל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/11/2005 | 21:42 | מאת: סירנה

לד"ר הופמן שלום! אני בת 53 גרושה. בזמן קיום יחסי המין קיימת אצלי ירידת מים בכמות כל כך גדולה אשר מפריעה לי אישית להנות ולבן זוגי. ידוע לי כי התופעה הזו קיימת אצל חלק מהנשים. איך אפשר לצמצם או להפסיק לחלוטין זרימה זו כי המחשבה על המים אינה תורמת למוטיבציה לקיים יחסים.אודה להתיחסותך ולתשובתך. סירנה.

13/11/2005 | 17:45 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, אני מניח שאת מתכוונת לבריחת שתן. מכוון שקצב ייצור השתן כ 50 סמ"ק לשעה, אלא אם שתינו הרבה בשעה - שעתיים האחרונות, אמור להיות פתרון קל - להטיל שתן מיד לפני קיום יחסים. שוחחנו על זה בעבר, בשאלות קודמות, שיתכן שכמות קטנה של 20 סמ"ק מרגיש כ"המון". אני ממליץ לפרוס מגבת, לשתף את בן הזוג בתופעה, ולשוב להנות! בהצלחה, ד"ר הופמן

13/11/2005 | 18:16 | מאת: סירנה

ד"ר הופמן, תודה על תשובתך אך לא מדובר בשתן אלא במים שקופים ונקיים מריח וצבע אשר יוצאים בזמן כל הליך הזיווג אצלי.אני שוב מבקשת לדעת מה ניתן לעשות כדי להקטין את ממדי הבעיה אשר הפכה את חיי המין מבחינתנו לבלתי מהנים. בתודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו