עשיתי לחברה שלי ביד והיא אמרה לי יום למחרת שיש לה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/11/2005 | 04:57 | מאת: יניר

שם כאבים טוב היא בת 16 וזה פעם ראשונה שהיא עושה את זה וכבר יומיים כואב לה שם מה זה יכול להיות ? האם זה עובר או אולי בגלל שזה פעם ראשונה ?

13/11/2005 | 17:42 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! גירוי ידני של הדגדגן/נרתיק יכול בהחלט לגרום לאי נעימות/כאב משך מספר ימים לאחר מכן. יתכן מאד שאישה יותר מנוסה היתה מכוונת אותך יותר, אם כי זאת בעיה שכיחה מאד בבעיות מיניות ( חוסר תקשורת מה נעים, מה נעים פחות, ומה לא נעים ). במידה והכאבים ימשכו, כדאי שתגש לשוחח עם הרופא שלה. ככלל, היה עדיף שתנפה בעצמה בשאלות, על מנת לספק מידע יותר מפורט/אישי. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו