חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/11/2005 | 12:08 | מאת: סיגל

שלום, אני נשואה כ- 3 וחצי שנים עם תינוק בין שנה וחצי. מאז שהתחלתי לקחת גלולות (7 שנים) זה השפיע על החשק המיני שלי. חשוב לציין כשרק התחלתי לקיים יחסים , קיימתי יחסים לא מוגנים והכל היה נהדר... הזוגיות שלי ושל בעלי נהדרת למעט המין. מפריע לו שאני לא יוזמת ואני גם סובלת המון מפטריות בנרתיק אז אני חושבת קודם כל אם יכאב לי ואח"כ אם אני יהנה... מה לעשות? איך אפשר לעלות את החשק המיני? אני מוכנה כל דבר... להפסיק גלולות לא כלכך עוזר... ד"א - שמעתי על מישהי שלוקחת פרנאטל כיוון שמעונינת להכנס להריון וזה העלה את החשק המינ שלה. האם ניתן לקחת את הכדור הזה עם גלולות? האם הוא מעלה את החשק המיני? נא תשובתך אודה,

10/11/2005 | 16:20 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אני מצטער לשמוע על הבעיה, ומקווה שנוכל לשפר את המצב. אין ספק ששינויים הורמונליים מאד משפיעים על רמת החשק. יש אפשרות ששינוי גלולה למרכיבים אחרים ישפר את המצב. כדאי לשוחח עם רופא הנשים שלך בנושא. שנית, רעיון נחמד ליטול מולטיויטאמין ולראות אם יש הטבה. דווקא אני מציע תכשיר כמו צנטרום סילבר או גיראטריק פארמטון ( מולטיויטאמנים לגיל מבוגר שיש בהם תוספת של צמחי מרפא ). שלישית - ניתן לנסות תוספת הורמון הטסטוסטרון ( יש תכשיר נוח בצורה של ג'ל לעור אנדרוג'ל ) להגביר ליבידו. יש לי מספר מטופלות מרוצות מאד מטיפול זה. רביעית - רפואה משלימה. יש בכמעט כל סגנון אפשרות להשפיע על הדחף המיני. בהצלחה,ואם יש עוד שאלות, אנחנו פה, ד"ר הופמן

16/11/2005 | 10:47 | מאת: סיגל

דר' רוברט הופמן שלום רב, אני נשואה מזה 9 שנים, יש לי ילד בן ארבע. יש לי בעיות בתפקוד המיני. אין לא משיכה/חשק לקיים יחסי מין דבר שגורם להידרדרות טוטאלית במערכת היחסים. בעת קיום היחסים ראשי מוטרד מדברים אחרים, אני רוצה שזה יסתיים מהר. פעמים רבות יש לי רגישות ולא נוח לי לקיים יחסים. אני מרגישה שאין לי צורך ביחסי מין ואני יכולה להשאר כך עוד הרבה זמן, דבר שפוגע מאד בבעלי. הוא מרגיש שאין לי משיכה אליו אבל אני לא מרגישה כך, אני אוהבת מאד את בעלי אבל המצב לא יכול להמשך כך. אנחנו משוחחים על כך העניין מסדר פעם או פעמיים ואז שוב תקופה ארוכה של ריחוק. מה עושים? אני לא רוצה להגיע למצב של פרידה ומצד שני אי אפשר להשאר כך. נא עצתך! תודה סיגל

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו